8 Pyetje mbi celulitin

1. Celulit apo humbje elasticiteti?

Celuliti është problemi estetik më i shpeshtë te gratë dhe vajzat, duke prekur 85-90% të tyre.

Ndërkohë, humbja e elasticitetit lidhet me moshën, ndryshimet bruske të volumit, shtatzëninë dhe rënien në peshë.

2. A ka zgjidhje përfundimtare?

E vërteta është jo, nuk ka një zgjidhje përfundimtare dhe mrekullibërëse. Gjëja më e mirë që mund të bëhet është të parandalohet dhe të merren masa për ndalimin e përparimit të celulitit.
Ne ofrojmë një sërë trajtimesh trupore të gjeneratës së fundit të teknologjisë për të reduktuar dhe zhdukur celulitin, gjithmonë shoqëruar me një stil jetese të shëndetshëm.

3. Është më mirë të parandalosh apo të kurosh?

Sigurisht që më mirë të parandalosh. Idealja është të kombinoni një stil jetese aktive me zakone të shëndetshme ushqyerje dhe përdorimin e terapive profesionale sa herë që të jetë nevoja për përforcim.

4. Cili është trajtimi më I mirë për të luftuar celulitin?

Hapi i parë: identifikimi i problemit. Keni celulit apo lëshim të lëkurës?

Hapi i dytë: stili i jetesës.
Trajtimet trupore me radiofrekuencë tripolare janë efektive dhe kanë rezultat që në seancat e para. Radiofrekuenca tripolare është e fuqishme dhe redukton volumin e qelizave dhjamore.

5. Pse mund të dështojnë trajtimet?

Trajtimet trupore kërkojnë “sulm” nga disa fronte. Është shumë më e lehtë që trajtimi të ketë sukses nëse stili juaj i jetesës është i shëndetshëm.

6. Duhet shtuar konsumi I ujit për të eliminuar celulitin?

Konsumi i ujit është shumë i rëndësishëm. Hidratimi korrekt lejon funksionimin më të mirë të organizmit, mban lëkurën të hidratuar dhe na bën të ndihemi më mirë.

7. Sa kohë zgjasin rezultatet kur bëj një cikël trajtimi?

Varet nga përkujdesja pas ciklit të trajtimit. E rëndësishme është të ruhet një ushqyerje e ekuilibruar dhe një stil jetese aktiv.

8. Cili është më efektiv, masazhi apo trajtimet me aparaturë?

Varet nga masazhi dhe nga aparatura. Sot është e lehtë të hulumtoni mbi efektivitetin e aparaturës me vetëm një kërkim. Ne jemi të angazhuar të vendosim në dispozicionin tuaj platforma nga prodhuesit më prestigjiozë, të sigurtë dhe efektivë.

Për më shumë info kontaktoni këtu.

celuliti

Leave a reply