Aknet janë një nga arsyet më të shpeshta për të cilat njerëzin kërkojnë një konsultë.

Akne vulgaris janë aknet që dalin gjatë moshës së adoleshencës dhe zakonisht fillojnë në ballë dhe më pas vazhdojnë në faqe dhe në zonën e mjekrës.

Aknet e të rriturve përqendrohen në zonën e mjekrës dhe përgjatë kockës së nofullës.

Në Skin ofrojmë trajtime qoftë për aknet juvenile ashtu edhe për aknet hormonale të të rriturve.

Reduktimi i prodhimit të yndyrës, ulja e inflamacionit dhe parandalimi i shenjave dhe pigmentimeve janë ndër prioritetet kryesore të trajtimit.

Kombinimi i terapisë me trajtimet me lazer arrijnë rezultate optimale dhe pa efekte anësore.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Online Appointment Form