• JANUARY 5, 2022
  • 0
  8 Pyetje mbi celulitin

  8 Pyetje mbi celulitin

  1. Celulit apo humbje elasticiteti? Celuliti është problemi estetik më i shpeshtë te gratë dhe vajzat, duke prekur 85-90% të tyre. Ndërkohë, humbja e elasticitetit lidhet me moshën, ndryshimet…

  Read more
  • DECEMBER 4, 2021
  • 0
  Bichektomia

  Bichektomia

  Çfarë është bichektomia? Topthat e Bichat ose jastëkët dhjamorë bukalë janë një strukturë anatomike që ka rëndësi të madhe në konturin e mollëzave dhe në 1/3 e poshtme të fytyrës….

  Read more
 • Shërbime Mjekësore

  Fibrogastroskopi, kolonoskopi, endokrinologji dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Estetike

  Femilift, epilim, trajtimi lezioneve vaskulare dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Ekskluzive

  Trajtim jokirurgjikal me laser CO2, rehabilitimi post-lindje dhe shërbime te tjera.
  Zbulo me shumë