• JULY 14, 2021
  • 0
  Ndikimi i hormoneve në lëkurë tuaj

  Ndikimi i hormoneve në lëkurë tuaj

  Gjëra të rëndësishme të cilat duhet t’i dini: Lëkura jote ndryshon në përgjigje të hormoneve të tilla si estrogjeni dhe testosteroni. Nëse keni lëkurë të yndyrshme, mund të vini…

  Read more
  • JUNE 5, 2021
  • 0
  Eliminimi i tatuazheve me laser – Mite

  Eliminimi i tatuazheve me laser – Mite

  Mit 1 – Lazeri djeg lëkurën. Lazeri i përdorur për eliminimin e tatuazheve synon pigmentin e tatuazhit me saktësi ekstreme. Teknologjitë më të vjetra të lazerit ndonjëherë dëmtonin…

  Read more
 • Shërbime Mjekësore

  Fibrogastroskopi, kolonoskopi, endokrinologji dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Estetike

  Femilift, epilim, trajtimi lezioneve vaskulare dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Ekskluzive

  Trajtim jokirurgjikal me laser CO2, rehabilitimi post-lindje dhe shërbime te tjera.
  Zbulo me shumë