• MARCH 30, 2021
  • 0
  Llojet e hormoneve të njeriut

  Llojet e hormoneve të njeriut

  AMH AMH është një hormon i prodhuar nga folikujt në vezoret tuaja (folikujt  janë dhomëza në të cilat ndodhen vezët tuaja). Është një hormon që mjekët shikojnë për të vlerësuar…

  Read more
  • MARCH 24, 2021
  • 0
  A janë periodat tuaja normale?

  A janë periodat tuaja normale?

  “Atëherë, më thuaj: Kur ishte dita e parë e ciklit tuaj të fundit menstrual?” Nëse je një grua, ka shumë të ngjarë që mjeku të të ketë drejtuar këtë pyetje – madje…

  Read more
  • MARCH 20, 2021
  • 0
  Shtatë arsye pse të konsultoheni me urologun

  Shtatë arsye pse të konsultoheni me urologun

  Gjak në urinë Urina me gjak zakonisht është e pranishme në rastet me probleme të rëndësishme urologjike. Nuk duhet injoruar, pasi në disa raste mund të jetë shenjë për sëmundje neoplazike….

  Read more
  • MARCH 20, 2021
  • 0
  Çfarë është kanceri i kolonit?

  Çfarë është kanceri i kolonit?

  Kanceri i kolonit, i njohur gjithashtu si kanceri i zorrës së trashë, mund të prekë çdo pjesë të zorrës së trashë përfshirë edhe rektumin. Shumica e kancerit të kolonit zhvillohet nga…

  Read more
 • Shërbime Mjekësore

  Fibrogastroskopi, kolonoskopi, endokrinologji dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Estetike

  Femilift, epilim, trajtimi lezioneve vaskulare dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Ekskluzive

  Trajtim jokirurgjikal me laser CO2, rehabilitimi post-lindje dhe shërbime te tjera.
  Zbulo me shumë