• JANUARY 20, 2021
  • 0
  Si ta di a kam ovar polikistik?

  Si ta di a kam ovar polikistik?

  Prej disa vitesh është rritur numri i grave me vezore polikistike në të gjithë botën. Disa studime kanë hedhur teorinë se kjo rritje e numrit mund të lidhet me tipin e ushqyerjes, stresin,…

  Read more
  • JANUARY 18, 2021
  • 0
  Si mund ta luftoj bruksizmin?

  Si mund ta luftoj bruksizmin?

  Nëse kur zgjohesh nga gjumi të dhëmb nofulla, fytyra dhe qafa, si edhe ndjeni ngurtësi artikulare, me shumë gjasa vuani nga bruksizmi. Bruksizmi është aktiviteti anormal dhe pa qëllim funksional…

  Read more
 • Shërbime Mjekësore

  Fibrogastroskopi, kolonoskopi, endokrinologji dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Estetike

  Femilift, epilim, trajtimi lezioneve vaskulare dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Ekskluzive

  Trajtim jokirurgjikal me laser CO2, rehabilitimi post-lindje dhe shërbime te tjera.
  Zbulo me shumë