• AUGUST 20, 2020
  • 0
  Si trajtohet Rosacea?

  Si trajtohet Rosacea?

  Çfarë është Rosacea? Rosacea është një gjendje inflamatore e lëkurës e cila zakonisht shfaqet në fytyrë dhe mund të prek të gjitha llojet e lëkurës. Ajo mund të shfaqet gjithashtu si…

  Read more
  • AUGUST 10, 2020
  • 0
  A e di se çfarë është “maskné”?

  A e di se çfarë është “maskné”?

  Maska parandaluese është e domosdoshme dhe e detyrueshme në realitetin e ri. Të jetuarit me përgjegjshmëri ndonjëherë e çon lëkurën të përgjigjet me efekte që nuk do i dëshiroje. Ky element…

  Read more
 • Shërbime Mjekësore

  Fibrogastroskopi, kolonoskopi, endokrinologji dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Estetike

  Femilift, epilim, trajtimi lezioneve vaskulare dhe shërbime të tjera.
  Zbulo më shumë
 • Shërbime Ekskluzive

  Trajtim jokirurgjikal me laser CO2, rehabilitimi post-lindje dhe shërbime te tjera.
  Zbulo me shumë