Karboni, aleati më i mirë për fytyrën!

 

Maska e karbonit aplikohet në fytyrën tuaj për tu hequr më pas me anë të laserit. Teksa laseri kalon mbi lëkurën e aplikuar, bashkë me grimcat e karbonit, largohen edhe papastërtitë e lëkurës.

E njohur ndryshe dhe si “Hollywood Peel” ose trajtimi i Hollywood-it. Sjell freskimin dhe rigjenerimin e lëkurës në moment …

 

 1. Balancimi i prodhimit të yndyrës 
 2. Reduktim i poreve të zmadhuara
 3. Reduktim i rrudhave dhe linjave të imëta 

 

 

 

 • Kohëzgjatja: 35-45 minuta⁣⁣
 • Koha e Rikuperimit: 10-30 minuta⁣⁣
 • Anestezi: Jo⁣⁣
 • Teknika: Laser 1064 nm Q-Switched kombinuar me Karbon⁣⁣
 • Dhimbje: 1/6⁣
  
 • Numri i Seancave: 2-4