Eliminimi i tatuazheve me laser – Mite

Mit 1 – Lazeri djeg lëkurën.

Lazeri i përdorur për eliminimin e tatuazheve synon pigmentin e tatuazhit me saktësi ekstreme. Teknologjitë më të vjetra të lazerit ndonjëherë dëmtonin lëkurën dhe krijonin shenja. Kjo nuk ndodh me teknologjinë e përparuar të lazerit që është në dispozicion sot. Megjithatë është e rëndësishme të siguroheni që trajtimi të kryhet nga stafi i specializuar dhe me përvojë.

Mit 2 – Nuk mund të eliminoni pigmentin e zi.

Kjo teori duket se është e rrënjosur në idenë se sa më i errët është pigmenti, aq më e vështirë është të eliminohet. E vërteta është se pigmenti i zi është më i lehtë për tu eliminuar pasi pigmenti i zi thith të gjitha gjatësitë e valës lazer.

Mit 3 – Heqja e tatuazheve nuk është e sigurt.

Kur kryhet nga një staf i specializuar në një mjedis steril, mjekësor, heqja e tatuazhit është ndoshta më e sigurt se sa të kryesh një tatuazh. Specialistët tanë dinë sasinë e energjisë lazer që duhet përdorur për të shmangur dëmtime.

Mit 4 – Ju mund të eliminoni një tatuazh në një seancë.

Nëse jeni duke kërkuar të eliminoni një tatuazh dhe dikush thotë se ata mund ta përmbushin qëllimin tuaj në një seancë të vetme, gjeni dikë tjetër. Teknologjia lazer për të hequr një tatuazh në një seancë nuk ekziston. Faktorë të ndryshëm përcaktojnë numrin e trajtimeve të nevojshme për të eliminuar një tatuazh në mënyrë efektive, duke përfshirë llojin dhe ngjyrën e pigmentit të përdorur si dhe kohën kur është realizuar.

Nëse keni një tatuazh të cilin nuk e dëshironi më, na kontaktoni.

Leave a reply