EMPATIA

Ne kuptojmë nevojat, emocionet dhe shqetësimet e tua. Kështu, ne rrisim mundësinë që ju të merrni përvojën më të mirë si pacient, çka sjell rezultate në shëndet dhe në cilësinë e jetës.