Kur vjen puna tek shëndeti dhe tek kontrollet mjekësore besoj se nuk ka vend për të kompromentuar cilësinë dhe profesionalizmin! Prandaj dhe unë i kam besuar Klinikës San Luca kujdesin e shëndetit tim.


Deborah Keci

San Luca ka sjellë në Tiranë teknologjinë më efektive për të gjitha ngjyrat e qimeve, për shkak se trajton me tre valë të ndryshme njëkohësisht (Alexandrite, Diode, Ndyag).


Elena Lika

Njoh një vend sekret ku teknologjia e fundit kombinohet me mjekët më të mirë të fushës!


Olta Gixhari

Laseri më efektiv dhe më i shpejtë në botë për depilimin e përhershëm! ??


Kristina Baki

Nëse keni një event apo ditë speciale ku doni të dukeni mrekullisht bukur, ky trajtim me maskë floriri është ajo që do të bëjë për ju Magjinë !! ?Trajtimi i @mimiluzon që të gjithë vipat përdorin përpara tapetit të kuq tashmë në Shqipëri…


Armina Mevlani

Shëndeti femëror nuk ka pse të lihet pas dore. 
Në klinikën San Luca ofrojnë mbulim të plotë për kontrollin e shëndetit femëror.


Ori Nebijaj

Gati për ta provuar dhe ti?