Karboni, aleati më i mirë për fytyrën!

Maska e karbonit aplikohet në fytyrën tuaj për tu hequr më pas me anë të laserit. Teksa laseri kalon mbi lëkurën e aplikuar, bashkë me grimcat e karbonit, largohen edhe papastërtitë e lëkurës.

E njohur ndryshe dhe si “Hollywood Peel” ose trajtimi i Hollywood-it. Sjell freskimin dhe rigjenerimin e lëkurës në moment …

  1. Balancimi i prodhimit të yndyrës
  2. Reduktim i poreve të zmadhuara
  3. Reduktim i rrudhave dhe linjave të imëta 
  • Kohëzgjatja: 35-45 minuta⁣⁣
  • Koha e Rikuperimit: 10-30 minuta⁣⁣
  • Anestezi: Jo⁣⁣
  • Teknika: Laser 1064 nm Q-Switched kombinuar me Karbon⁣⁣
  • Dhimbje: 1/6⁣
  • Numri i Seancave: 2-4

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht