Kur trupi riparon plagët, indi i dëmtuar zëvendësohet nga indi fibrotik duke formuar cikatrice. Lloji i cikatrices që formohet varet nga shkaku i lezionit, nga thellësia e plagës, nga vendndodhja dhe nga faktorë të tjerë. Klinika San Luca përdor teknologjinë më të fundit laser për të reduktuar ose eliminuar cikatricen me risqe shumë të reduktuara dhe shumë më pak dhimbje krahasuar me ndërhyrjen kirurgjikale.

  • Rezultate që në seancën e parë
  • Mbështetur në studime klinike
  • Rezultate klinike ekselente
  • Kohë rikuperimi e shpejtë

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht