Trajtimi i akneve aktive në klinikën San Luca kryhet me laser. Laseri që ne përdorim është teknologjia parë që kombinon laserin jo ablativ me temperaturat e ftohta dhe teknologjinë e vakuumit për të trajtuar aknen dhe aknen vulgare në mënyrë të sigurt dhe efektive. Sigurisht që tashmë ka shumë trajtime mjekësore për aknen, por jo të gjitha funksionojnë në rastin kur akneja është rezistente ose e rëndë.

Laseri ER:Glass i ftohtë me vakum trajton të gjitha format e aknesë vulgare duke përfshirë papulat, pustulat dhe nodulat. Ky laser arrin njëkohësisht një efekt përmirësues të lëkures dhe stimulon formimin e kolagjenit, pa efekte anësore dhe pa kohë rikuperimi.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht