Trajtimi i venave sipërfaqësore, në varësi të diametrit, kryhet me skleroterapi ose me anë të laserit LP:NdYAG.

Për venat me diameter mbi 2-3 mm, këshillohet kryerja e skleroterapisë, ndërsa për venat me diameter me të vogël, ka më tepër efektivitet kryerja e trajtimit me laser LP:NdYAG, laser i përshtatshëm për çdo lloj dhe ngjyrë lëkure. Në rastin e laserit mund të jenë të nevojshme deri në 6 seanca për eliminimin e plotë të kapilarëve.Trajtimi është relativisht pa dhimbje, me një ndjesi të vogël pickimi në momentin që shënjestrojmë vazën.

Për më tepër informacion dhe detaje ju ftojmë të lini një konsultë. Konsulta e parë është pa pagesë.

Ju mirëpresim!

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht