Nishanët në klinikën San Luca i trajtojmë me laser CO2, pa shenja dhe me kohë të shpejtë rikuperimi. Eleminimi mikrokirurgjikal bëhet pas një kontrolli të imtësishëm mjekësor. Çmimi është në varësi të numrit edhe përmasave.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht