Tatuazhet janë eliminuar me metoda nga më të ndryshmet përgjatë viteve; qoftë kimike (acid trikloacetik), mekanike (dermabrazion), kirurgjikale (ekscizion) apo termike. Me shpikjen e laserave në fund të viteve 60’, rezultati i heqjes së tatuazheve ndryshon tërësisht, duke mos lënë më pas hipo/ hiperpigmentime apo cikatrice. ⁣⁣⁣

Eliminimi i tatuazheve me laser paraqitet sot si metoda më efikase, më e shpejtë dhe më komode.

Në klinikën San Luca, heqja e tatuazheve është një nga trajtimet më të shpeshta që ndeshim në përditshmërinë tonë. ⁣Pajisjet e teknologjisë së fundit në ambientet tona mundësojnë rezultate optimale në një numër të reduktuar seancash.⁣⁣⁣

Nuk e dëshiron më tatuazhin tënd?

Nën drejtimin e mjekëve profesionistë dhe me ndihmën e teknologjisë më të përparuar të kohës, ofrojmë seancat më rezultative për heqjen e tatuazheve.

  • Tatuazhe me pigment të zi dhe blu⁣
  • Tatuazhe me pigment të kuq⁣
  • Tatuazhe portokalli⁣
  • Tatuazhe traumatike (pas aksidenteve)⁣
  • Tatuazhe kozmetike (vetulla, buzë)⁣

 

Rezultate klinike të garantuar në numër të reduktuar seancash!

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht