Trajtimi i njollave dhe i parregullsive të tjera të lekurës bëhet me laser CO2 të fraksionuar Pixel CO2 Alma Lasers 2019. Trajtimi ka një kohë rikuperimi mesatarisht 4-6 ditë, kohë në të cilën nuk rekomandohet ekspozimi në diell. Kosto është në varësi të shtrirjes së zonës. Në një pjesë të mirë të rasteve është e nevojshme një seance e vetme.

Për me tepër informacion mund të lini një konsultë me mjeken tonë të specializuar në këtë fushë. Konsulta e parë është sigurisht pa pagesë.

Jeni të mirëpritur!

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht