Sistemi ynë Pixel CO2 është një platformë laser shumë e fuqishme që ka precizion të lartë dhe inovacion të pakrahasueshëm në fushën e mjekësisë estetike. Ky sistem lejon kombinimin e prerjes dhe koagulimit në një konfigurim unik duke lejuar arritjen e rezultateve ekselente në një kohë të shkurtër dhe me kohë rikuperimi të reduktuar. Prerja bëhet me anë të impulseve me fuqi të lartë që shkaktojnë ablacion të indit deri në junksionin dermo-epidermik. Ndërkohë që koagulimi arrihet me anë të impulseve me energji të ulët që përçojnë nxehtësi nën junksionin dermo-epidermik, duke shkaktuar tkurrje të vazave të gjakut.

  • Trajtim i shpejtë
  • I sigurt dhe efikas
  • Rezultate të menjëhershme dhe afatgjata
  • Pa efekte anësore

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht