Strijat përbëjnë një sfidë të vërtetë kozmetike. Kur lëkura i nënshtrohet tendosjes në një kohë të shkurtër, stresi i shkaktuar dëmton indin lidhor të lëkurës. Teksa indi fillon të rikuperohet, formohen cikatrice të vogla rozë me pamjen tipike të striave. Me kalimin e kohës, ngjyra fillon të zbardhet. Klinika San Luca ofron trajtime që përmirësojnë ngjyrën dhe teksturën e zonave të lëkurës që paraqesin stria. Pasi i nënshtrohet trajtimit, indi i vjetër zëvendësohet me kolagjen dhe elastinë të re, duke minimizuar strien dhe duke e lënë zonën e trajtuar të lëmuar dhe me rezultate të dukshme.

  • Rezultate që në seancën e parë
  • Mbështetur në studime klinike
  • Rezultate klinike shumë të mira
  • Zero kohë rikuperimi

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht