Pasojat e djegies së lëkurës alterojnë dukshëm estetikën dhe shpesh herë kanë edhe ndikim funksional. Në shumë raste djegiet shkaktojnë kontrakturë që nuk lejon lëvizjen e plotë, kruarje dhe dhimbje. Pasojat estetike mund të jenë trashja apo hipertrofia, hiperpigmentimi ose hipopigmentimi dhe ndryshimi i teksturës së lëkurës së shëndetshme.
Përdorimi i trajtimit me laser arrin njëkohësisht përmirësim estetik dhe funksional.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht