Venat varikoze zhvillohen kur valvulat e vogla brenda venave, nuk funksionojnë më në mënyrën e duhur. ⁣⁣Në venat e shëndetshme, gjaku shkon nga periferia drejt zemrës. Disa valvula të vogla që hapen e mbyllen, nuk lejojnë kthimin mbrapsht. ⁣⁣Nëse valvulat dobësohen ose dëmtohen, gjaku mund të kthehet prapa dhe të grumbullohet në venë, duke e bërë që të duket më e fryrë dhe më e zmadhuar.⁣ ⁣⁣

Në klinikën San Luca, ju japim mundësinë e trajtimit me laser, pas kryerjes së konsultës paraprake me mjekun specialist të fushës.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht