Laseri CO2 i fraksionuar përfaqëson metodën më të përparuar për rinimin e lëkurës, për eliminimin e rrudhave, linjave të shprehjes, njollave nga dielli, njollave nga ndryshimet hormonale (melasma) dhe të gjitha efekteve të plakjes nga dielli. Trajtimi me laser CO2 të fraksionuar nxit rigjenerimin e lëkurës në thellësi, duke stimuluar prodhimin e kolagjenit, elastinës dhe formimin e vazave të reja të gjakut të cilat sjellin më tepër oksigjen dhe lëndë ushqyese në zonën e trajtuar. Rezultatet janë të befasueshme pas një seance të vetme, afatgjata dhe të qëndrueshme.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht