Psoriaza është një patologji e lëkurës në të cilën shpejtësia e rigjenerimit qelizor është më e lartë se normalja. ⁣Qelizat e shtuara të lëkurës formojnë njolla të kuqe të deskuamuara të cilat mund të shkaktojnë kruarje dhe ndonjëherë, dhimbje. ⁣

Psoriaza është një sëmundje kronike e cila shpesh përmirësohet dhe përkeqësohet. Nuk ka kurë për psoriazën, por mund të menaxhohen simptomat. Në klinikën San Luca, bëhet konsulta paraprake me mjekun dermatolog, për trajtimin e kësaj patologjie. Konsulta fillestare është pa pagesë.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht