Mikrotraumat nga depilimi i përsëritur, ndryshimet hormonale dhe prirja individuale mund të çojnë në pigmentimin e zonave intime. Klinika San Luca ofron për herë të parë trajtimin që përdor teknologjinë e fundit laser për zbardhjen e zonave intime.

  • Trajtim i Sigurt dhe Efikas
  • Kohë Rikuperimi Minimale
  • Pa Efekte Anësore

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht