Lindja e një fëmije sjell shumë modifikime fiziologjike në trupin e gruas. Në periudhën pas lindjes zona vaginale mund të pësojë tërheqje dhe thatësirë, si edhe dobësim të dyshemesë pelvike. FemiLift rehabiliton të gjithë zonën vaginale duke forcuar dhe tonifikuar indet vaginale duke u dhënë qëndrueshmërinë dhe fleksibilitetin natyral.

Tek ne do të gjeni:

  • Rezultate që pas seancës së parë
  • Trajtim të mbështetur në studime klinike
  • Rezultate klinike ekselente
  • Trajtim pa nevojë për kohë rikuperimi

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.