Indi vaginal, ashtu si edhe lëkura, përbëhet nga fibra kolagjeni që shërbejnë për t’i dhënë forcë dhe fleksibilitet. FemiLift, me një teknologji të patentuar të laserit CO2 të fraksionuar, shkakton një efekt të thellë termik i cili duke kontraktuar fibrat elastike stimulon rinovimin e kolagjenit, normalizon fluksin e gjakut, rrit lubrifikimin dhe barrierat imunitare, si edhe i bën paretet vaginale më rezistente dhe elastike.

Tek ne do të gjeni:

  • Rezultate që pas seancës së parë
  • Trajtim të mbështetur në studime klinike
  • Rezultate klinike ekselente
  • Trajtim pa nevojë për kohë rikuperimi

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.