GSM (Genito-Urinary Syndrome of Menopause) po kthehet në një shqetësim gjithmonë e më të madh te gratë e gjithë botës. Shoqata Amerikane e Menopauzës parashikon që në vitin 2025 numri i grave në postmenopauzë do të shkojë në 1.1 bilion, ku më shumë se gjysma do të kenë simptoma vulvovaginale që të do të ndikojnë në cilësinë e jetës së tyre, qoftë emocionale ashtu edhe në atë seksuale. Ndryshimi hormonal që shoqëron menopauzën mund të shkaktojë rënie të tonifikimit të indit vaginal duke shkaktuar ndjeshmëri, thatësi, ulje të elasticiftetit dhe inflamacion. FemiLift rinon paretet vaginale, përmirëson lubrifikimin natyral dhe rivendos tonusin. Trajtimi redukton simptomat e pakëndshme si pruriti (kruarje), djegje dhe ndihmon në funksionalitetin seksual.

  • Rezultate që pas seancës së parë
  • Mbështetur në studime klinike
  • Koha e rikuperimit shumë e shkurtër

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht