Thatësia vaginale dhe infeksionet e përsëritura trajtohen me FemiLift nëpërmjet ripërtëritjes së indeve vulvovaginale, duke përmirësuar lubrifikimin vaginal dhe normalizuar pH vaginal dhe florën bakteriale. Metoda FemiLift përdor teknologjinë laser për të rritur përgjigjen imunologjike lokale dhe ndihmon në eliminimin e infeksioneve vaginale të përsëritura. FemiLift tonifikon dhe rindërton kolagjenin e pareteve vaginale, duke rritur ndjeshmërinë e receptorëve vaginalë si edhe duke tonifikuar indet ekzistuese. Kështu, rritet elasticiteti vaginal dhe përmirësohet kënaqësia seksuale.

  • Rezultate që pas seancës së parë
  • Mbështetur në studime klinike
  • Rezultate klinike ekselente
  • Nuk ka nevojë për kohë rikuperimi

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht