Lëkura

Çfarë të bëj për lëkurën e tepërt
në qepalla?

Nëse po pyesni veten se çfarë të bëj për lëkurën e tepërt në qepalla, ne ju ofrojmë zgjidhje! Lëkura e qepallave është më e holla e organizmit dhe është gjatë gjithë kohës në lëvizje.Përgjatë një dite ne i hapim dhe i mbyllim sytë rreth 3000 herë. Lëvizja dhe fakti që kjo pjesë e lëkurës është

Melasma tek meshkujt, pse është e rëndësishme mbrojtja ndaj diellit

Ka disa faktorë të rëndësishëm klinikë dallues që duhen marrë parasysh kur trajtohet melasma tek meshkujt. Pacientët meshkuj me melasma kanë treguar se nuk i ndjekin me përpikmëri udhëzimet për përdorimin e kremërave kundër diellit dhe për këtë mjekët duhet të jenë tepër të vëmendshëm ndaj këtyre pacientëve. Duhet të dimë që melasma është një

Rosacea

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Rosacea është një çrregullim kronik i lëkurës që paraqitet me skuqje në fytyrë, kryesisht në zonën e mollëzave, hundë, midis vetullave dhe mjekra. Trajtimet me lazer vaskular shënjestrojnë pigmentin e hemoglobinës

Trajtimi i kondilomave genitale

Lythat ose kondilomat gjenitalë Lythat ose kondilomat gjenitalë shkaktohen nga HPV (human papilloma virus), i cili merret me anë të kontaktit seksual. Virusi mund të qëndrojë i përgjumur për shumë vite dhe më pas, për shkak të stresit apo traumës lokale (si për shembull depilimit), mund të shkaktojë formacione mishtore në penis, vaginë, rrëzën e

Strijat

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Strijat janë cikatrice që shfaqen pas ndryshimeve të mëdha në volum të trupit, zakonisht pas shtatzënisë ose luhatjeve

Kirurgjia dermatologjike

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Në klinikën ''San Luca'', mikrokirurgjia dermatologjike kryhet me laser kirurgjikal i cili ka precizion të lartë, kohë të

Eliminimi i tatuazheve

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Tatuazhet janë eliminuar me metoda nga më të ndryshmet përgjatë̈ viteve, qoftë duke përdorur metoda kimike (acid trikloacetik),

  • Rezervo konsultën tënde, Telefono +355 69 448 8000

    Tarifat janë vetëm një vlerësim paraprak dhe mund të jenë më shumë në varësi të situatës tuaj

  • MERRNI KONSULTIM FALAS

Trupi

Melasma tek meshkujt, pse është e rëndësishme mbrojtja ndaj diellit

Ka disa faktorë të rëndësishëm klinikë dallues që duhen marrë parasysh kur trajtohet melasma tek meshkujt. Pacientët meshkuj me melasma kanë treguar se nuk i ndjekin me përpikmëri udhëzimet për përdorimin e kremërave kundër diellit dhe për këtë mjekët duhet të jenë tepër të vëmendshëm ndaj këtyre pacientëve. Duhet të dimë që melasma është një

Transplanti i flokëve

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Transplanti i flokëve në klinikën ''San Luca'' kryhet nga ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me një vëmendje maksimale te pacienti, duke përshtatur protokollin sipas nevojave individuale. Procedura është ambulatore dhe

Cikatrice nga aknet

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i cikatriceve nga aknet kryhet me anë të protokolleve të kombinuara, ku trajtimi kryesor është risipërfaqëzimi me

Labioplastika me laser

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Labioplastika është ndërhyrja kirurgjikale e cila rimodelon buzët e vogla apo labia minor. Kirurgjia me lazer ka precizion të

Trajtimi i venave varikoze

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Venat varikoze zhvillohen kur valvulat e vogla brenda venave nuk funksionojnë më në mënyrën e duhur. Në venat e

Trajtimi i lezioneve vaskulare

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Lezionet vaskulare si angiomat, hemangiomat, njollat “Port wine” apo njollat salmon mund të trajtohen me laser vaskular. Laseri

Depigmentimi i zonës intime

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Mikrotraumat e përsëritura nga depilimi, ndryshimet hormonale apo thjesht prirja gjenetike mund të çojnë në pigmentim apo errësim

FemLift

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Ripërtëritje Vaginale (Vaginal Rejuvination) Indi vaginal, ashtu si edhe lëkura, përbëhet nga fibra kolagjeni që shërbejnë për t’i dhënë forcë dhe fleksibilitet. FemiLift, me një teknologji

Trajtimi i kapilarëve

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i venave sipërfaqësore, në varësi të diametrit, kryhet me skleroterapi ose me anë të laseritLP:NdYAG. Për venat

Cikatricet

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i cikatriceve kirurgjikale, traumatike apo nga djegia mund të kryhet me anë të risipërfaqëzimit me laser CO2

Eliminimi i nishaneve

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Ajo cfarë nënkuptojmë ne me nishanet në gjuhën e përditshme përfaqësohet nga lezionet e pigmentuara të sheshta deri

Epilimi i përhershëm

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ https://sanluca.al/wp-content/uploads/2021/08/Video-epilim.mp4 Çfarë e bën Epilimin në klinikën ''San Luca'' kaq të veçantë? Pajisja jonë trajton me tre lasera

  • Rezervo konsultën tënde, Telefono +355 69 448 8000

    Tarifat janë vetëm një vlerësim paraprak dhe mund të jenë më shumë në varësi të situatës tuaj

  • MERRNI KONSULTIM FALAS

Fytyra

Aknet aktive

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Aknet janë një nga arsyet më të shpeshta për të cilat njerëzin kërkojnë një konsultë. Akne vulgaris janë aknet që dalin gjatë moshës së adoleshencës dhe zakonisht fillojnë në ballë dhe

Melasma tek meshkujt, pse është e rëndësishme mbrojtja ndaj diellit

Ka disa faktorë të rëndësishëm klinikë dallues që duhen marrë parasysh kur trajtohet melasma tek meshkujt. Pacientët meshkuj me melasma kanë treguar se nuk i ndjekin me përpikmëri udhëzimet për përdorimin e kremërave kundër diellit dhe për këtë mjekët duhet të jenë tepër të vëmendshëm ndaj këtyre pacientëve. Duhet të dimë që melasma është një

Resurfacing periocular

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Një nga shqetësimet më të shpeshta në konsulta është rënia apo lëshimi i qepallave, qoftë asaj të sipërme, të poshtme apo të të dyjave njëkohësisht. Përdorimi i laserit CO2 të fraksionuar

Blefaroplastika

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Blefaroplastika me laser është procedura që përdor laserin kirurgjikal për të eliminuar lëkurën e tepërt në qepallën e sipërme, të poshtme apo të dyja. Shpesh, pacientët kandidatë për këtë procedurë kanë

Protokollet antiage me laser

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Në klinikën ''San Luca'', ofrojmë gamën më të gjerë të trajtimeve me laser në rajon. Kombinimet për të

Trajtim jokirurgjikal me laser CO2

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Lazeri CO2 i fraksionuar përfaqëson metodën më të përparuar për rinimin e lëkurës, për eliminimin e rrudhave, linjave

Resurfacing

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Laseri C02 i fraksionuar ka efekt mbi poret, linjat e shprehjes, njollat dhe rrudhat, qoftë dhe në parandalimin ashtu

NIR

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Teknologjia NIR tendos menjëherë lëkurën dhe ka rezultate shumë të dukshme që zgjasin deri në 2 vite. Pas vetëm 24

Laser CO2 joablativ

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Laseri joablativ është një trajtim revolucionar i sigurt dhe joinvaziv. Ai është dizenjuar specifikisht për të trajtuar lëkurën

Gold treatment

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Gold Treatment 24K nga klinika ''San Luca'' është një trajtim bukurie që rinon dhe i jep ndriçim portretit

Trajtimi i njollave

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i njollave në lëkurë kryhet pas një konsulte të hollësishme me ekipin tonë mjekësor. Njollat apo hiperpigmentimet,

Hiperpigmentimet

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i njollave në lëkurë kryhet pas një konsulte të hollësishme me ekipin tonë mjekësor. Njollat apo hiperpigmentimet,

Cikatrice nga aknet

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i cikatriceve nga aknet kryhet me anë të protokolleve të kombinuara, ku trajtimi kryesor është risipërfaqëzimi me

Cikatricet nga djegia, kirurgjikale dhe post-traumatike

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Trajtimi i cikatriceve nga djegiet, kirurgjitë apo pas traumave është një sfidë e cila, falë avancimit të teknologjisë,

Carbon Peel

BIOPSI GJIRI/ TIROIDE/ HEPARI NËN EKOGRAFI ENDOKRINOLOGJI ENDOKRINOLOGJIA PEDIATRIKE FIBROGASTROSKOPI FLEBOLOGJI GASTROHEPATOLOGJI GJINEKOLOGJI HEMATOLOGJI IMAZHERI KIRURGJI ABDOMINALE KOLONOSKOPI LABORATOR MIKROKIRURGJI OBSTETRIKË PEDIATRI SKLEROTERAPI UROLOGJI Klinika San Luca Rruga e Kavajës 50Tirana Albania 1001 +355694488000+35544522073/074 Email:[email protected] Facebook:facebook.com/KlinikaSanLuca/ Instagram:instagram.com/klinikasanluca/ Karboni, aleati më i mirë për fytyrën! Maska e karbonit aplikohet në fytyrën tuaj për t’u hequr më