Karboni, aleati më i mirë për fytyrën!

Maska e karbonit aplikohet në fytyrën tuaj për t’u hequr më pas me anë të lazerit. Teksa lazeri kalon mbi lëkurën e aplikuar, bashkë me grimcat e karbonit largohen edhe papastërtitë e lëkurës.

E njohur ndryshe dhe si “Hollywood Peel” ose trajtimi i Hollyëood-it, Carbon Peel sjell freskimin dhe rigjenerimin e lëkurës në moment.

Ky trajtim ofron:

  • Balancimin e prodhimit të yndyrës
  • Reduktimin e poreve të zmadhuara
  • Reduktimin e rrudhave dhe linjave të imëta

 

  • Kohëzgjatja: 35-45 minuta⁣⁣
  • Koha e Rikuperimit: 10-30 minuta⁣⁣
  • Anestezi: Jo⁣⁣
  • Teknika: Laser 1064 nm Q-Switched kombinuar me Karbon⁣⁣
  • Dhimbje: 1/6⁣
  • Numri i Seancave: 2-4

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.