Trajtimi i cikatriceve nga aknet kryhet me anë të protokolleve të kombinuara, ku trajtimi kryesor është risipërfaqëzimi me laser CO2 të fraksionuar.

Trajtimi ka një kohë rikuperimi mesatare 4-6 ditë. Rezultatet pas trajtimit të cikatriceve nga aknet mund të fillojnë të dallohen pas 6 javësh, megjithatë, për të dalluar ndryshimin duhen rreth 2-3 muaj.

Numri i seancave të nevojshme varet nga thellësia dhe gjerësia e gropëzave, nga zona që do trajtohet dhe nga kapaciteti individual rigjenerues.

Gjatë konsultës me mjekun kryhet një ekzaminim nga afër dhe vendoset protokolli i trajtimit.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.