Mikrotraumat e përsëritura nga depilimi, ndryshimet hormonale apo thjesht prirja gjenetike mund të çojnë në pigmentim apo errësim të zonës intime.

Trajtimet depigmentuese me laser ofrojnë një alternativë optimale jo vetëm për çeljen e ngjyrës, por edhe për rritjen e tonifikimit dhe elasticitetit të zonës intime, në pjesën pubike dhe në labia majora. Numri mesatar i seancave që nevojiten është 3, megjithatë gjatë konsultës përcaktohet më saktësisht protokolli i trajtimit.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.