Trajtimi i akneve aktive në klinikën San Luca kryhet me laser. Laseri që ne përdorim është teknologjia parë që kombinon lazerin jo ablativ me temperaturat e ftohta dhe teknologjinë e vakumit për të trajtuar aknet në mënyrë të sigurt dhe efektive. Sigurisht që tashmë ka shumë trajtime mjekësore për aknen, por jo të gjitha funksionojnë në rastin kur akneja është rezistente ose në gjendje të rëndë.

Laseri ER: Glass i ftohtë me vakum trajton të gjitha format e akneve duke përfshirë papulat, pustulat dhe nodulat. Ky laser njëkohësisht ka një efekt përmirësues në lëkurë duke stimuluar formimin e kolagjenit dhe është pa efekte anësore dhe pa kohë rikuperimi.

 

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.