Tatuazhet janë eliminuar me metoda nga më të ndryshmet përgjatë̈ viteve, qoftë duke përdorur metoda kimike (acid trikloacetik), mekanike (dermabrazion), kirurgjikale (ekscizion) apo termike.

Me shpikjen e lazerave në fund të viteve 60’, rezultati i heqjes së tatuazheve ndryshoi tërësisht duke mos lenë̈ pas hipo/ hiperpigmentime apo cikatrice

Eliminimi i tatuazheve me lazer paraqitet sot si metoda më efikase, më e shpejtë dhe më komode.

Në klinikën ”San Luca”, heqja e tatuazheve është një nga trajtimet më të shpeshta që ndeshim në përditshmërinë tonë. Pajisjet e teknologjisë̈ së fundit në ambientet tona mundësojnë̈ rezultate optimale me një numër të reduktuar seancash

 

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.