Labioplastika është ndërhyrja kirurgjikale e cila rimodelon buzët e vogla apo labia minor. Kirurgjia me lazer ka precizion të lartë, koagulon indet që pret dhe ka kohë më të shpejtë rikuperimi në krahasim me kirurgjinë klasike me bisturi.

Koagulimi gjatë prerjes bën që rigjenerimi të jetë më i shpejtë dhe më cilësor.

Kjo procedurë kryhet me anestezi lokale dhe pacientja mund të kthehet në shtëpi brenda ditës.

Rikthimi në rutinën e përditshme kryhet brenda pak ditësh.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.