Rosacea është një çrregullim kronik i lëkurës që paraqitet me skuqje në fytyrë, kryesisht në zonën e mollëzave, hundë, midis vetullave dhe mjekra.

Trajtimet me lazer vaskular shënjestrojnë pigmentin e hemoglobinës dhe shkaktojnë mbylljen e vazave. Kështu, reduktohet skuqja si edhe reagimi i lëkurës ndaj situatave si ndryshimi i temperaturave, pirja e një gote vere skuqja (flashing) në situata emocionale.

pak seanca dhe me kohë të shkurtër rikuperimi, kryhet mbyllja e vazave dhe përmirësimi i ngjyrës së lëkurës.

Përdorimi i teknologjisë së avancuar na lejon të trajtojmë kapilarët pa efekte anësore dhe me rezultate ideale.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Online Appointment Form