Një nga shqetësimet më të shpeshta në konsulta është rënia apo lëshimi i qepallave, qoftë asaj të sipërme, të poshtme apo të të dyjave njëkohësisht.

Përdorimi i laserit CO2 të fraksionuar në zonën përreth syrit na lejon të përmirësojmë cilësinë e lëkurës së qepallës së sipërme dhe të poshtme me një kohë të shkurtër rikuperimi.

Njëkohësisht, ky trajtim përmirëson ngjyrën dhe tendos qepallat apo palprebrat.

Ku ndryshon nga kirurgjia?

Trajtimi risipërfaqëzues me laser CO2 të fraksionuar (resurfacing) nuk është kirurgji ashtu siç është blefaroplastika. Nga njëra anë, kjo na sjell disa përfitime si kohë të shkurtër rikuperimi dhe rezultate shumë të mira pa pasur nevojë për kirurgji. Por disa pacientë, në varësi të gradës së lëshimit të qepallave që ata kanë, mund të përfitojnë më tepër nga ndërhyrja kirurgjikale.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.