Laseri C02 i fraksionuar ka efekt mbi poret, linjat e shprehjes, njollat dhe rrudhat, qoftë dhe në parandalimin ashtu sikurse edhe në eliminimin e tyre. Kjo është një procedurë e cila kërkon mbrojtje nga dielli, prandaj është dhe më komode të kryhet gjatë vjeshtës. Për me tepër informacion mund të rezervoni një konsultë me një nga mjekët tanë. Konsulta e parë është pa pagesë.

Jeni të mirëpritur!

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.