Lezionet vaskulare si angiomat, hemangiomat, njollat “Port wine” apo njollat salmon mund të trajtohen me laser vaskular.

Laseri vaskular godet specifikisht pigmentin e kuq të hemoglobinës dhe shkakton spazmën dhe mbyllen e kapilarëve të vegjël që janë në përbërje të lezionit vaskular.

Trajtimi i lezioneve vaskulare kryhet në disa seanca komode dhe me kohë të shkurtër rikuperimi.

Telefono në 0694488000