Venat varikoze zhvillohen kur valvulat e vogla brenda venave nuk funksionojnë më në mënyrën e duhur. Në venat e shëndetshme gjaku shkon nga periferia drejt zemrës.

Disa valvula të vogla që hapen e mbyllen nuk e lejojnë kthimin mbrapsht. Nëse valvulat dobësohen ose dëmtohen, gjaku mund të kthehet prapa dhe të grumbullohet në venë duke e bërë që të duket më e fryrë dhe më e zmadhuar.

Në klinikën ”San Luca”, ju japim mundësinë e trajtimit me laser ose skleroterapi sipas diametrit, pas kryerjes së konsultës paraprake me mjekun specialist të fushës.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.