Psoriaza është një patologji e lëkurës në të cilën shpejtësia e rigjenerimit qelizor është më e lartë se normalja. Qelizat e shtuara të lëkurës formojnë njolla të kuqe të cilat mund të shkaktojnë kruarje dhe ndonjëherë dhimbje.

Psoriaza është një sëmundje kronike e cila shpesh përmirësohet dhe përkeqësohet. Nuk ka kurë për psoriazën, por mund të menaxhohen simptomat. Në klinikën San Luca bëhet konsulta paraprake me mjekun dermatolog për trajtimin e kësaj patologjie. Konsulta fillestare është pa pagesë.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.