Transplanti i flokëve në klinikën ”San Luca” kryhet nga ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me një vëmendje maksimale te pacienti, duke përshtatur protokollin sipas nevojave individuale.

Procedura është ambulatore dhe pacienti rikthehet në shtëpi brenda të njëjtës ditë. Gjatë kryerjes së procedurës përdoret anestezi lokale, pa dhimbje dhe pa traumatizime të mëdha.

Përpara vendosjes së procedurës kryhet një konsultë e hollësishme mjekësore ku merret historiku personal dhe familjar, shihet nëse rënia e flokëve është aktive apo jo dhe përcaktohet linja e ballit.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.