Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Kontrolli i sistemit hormonal realizohet me anë të konsultave, ekzaminimeve imazherike dhe laboratorike nga specialistët më të mirë të fushës për të ofruar një zgjidhje optimale për patologjitë hormonale të të gjitha moshave.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.