Kontrolli i funksionit hormonal realizohet me anë të konsultave, ekzaminimeve imazherike dhe laboratorike nga specialistët më të mirë të fushës, për të ofruar një zgjidhje optimale për patologjitë hormonale në të gjitha moshat.

Rezervo takimin tënd me Endokrinologun tonë