Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Ky proces realizohet duke përdorur një tub të hollë me një videokamera dhe dritë në njërin skaj, i cili futet nëpërmjet gojës dhe ezofagut deri në hapësirën e stomakut.

Ndërkohë, në ekran shfaqet mukoza e brendshme e ezofagut, stomakut dhe duodenit.

Sot falë reduktimit të diametrit të aparaturës dhe përdorimit të procedurave anestezike, fibrogastroskopia është bërë një proces komod dhe me shumë vlerë për çdo patologji të pjesës së sipërme të traktit tretës.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.