Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Trajtimi i sëmundjeve të vazave të gjakut kryhet në klinikën tonë nga kirurgët vaskularë më të mirënjohur.

Klinika ”San Luca” ofron diagnostikimin dhe trajtimin mjekësor e estetik të patologjive të ndryshme vaskulare.

  • Ekografi Doppler
  • Skleroterapi
  • Flebotomi
  • Ndërhyrje kirurgjikale vaskulare

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.