Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Konsulta dhe ekzaminime me mjekë të specializuar në vendet perëndimore të cilët ofrojnë diagnozë dhe trajtim efektiv. Për më tepër, procesi diagnostik plotësohet me kryerjen e fibrogastroskopisë, kolonoskopisë apo ekografisë me aparatura të gjeneratës së fundit.

  • Konsultë gastrohepatologjike
  • Fibrogastroskopi
  • Kolonoskopi
  • Analiza laboratorike
  • Konsulta kirurgjikale

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.