Gjinekologjia përfaqëson specialitetin mjekësor qe i përkushtohet shëndetit të gruas. Ky shërbim përfshin konsultën mjekësore me mjekun gjinekolog, ashtu si edhe një gamë të gjerë ekzaminimesh të nevojshme për vendosjen e diagnozës dhe ndjekjen e sëmundjeve të sistemit riprodhues femëror.

Ekografia gjinekologjike përbën një ekzaminim parësor dhe me efikasitet të lartë për diagnostikimin dhe ndjekjen e sëmundjeve gjinekologjike. Gjatë këtij ekzaminimi, gjinekologu mund të kombinojë sondën transvaginale me sondën abdominale për të marrë rezultate më të sakta.

PAP test (testi Papanicolau) është një metodë ekzaminuese e cila përdoret për të zbuluar zhvillmin e proceseve prekanceroze dhe kanceroze të qafës së mitrës. Testi realizohet duke mbledhur qeliza në zonën e hapjes së qafës së mitrës dhe ekzaminimin e tyre me mikroskop.

  • Konsulta Gjinekologjike
  • Ekografi Gjinekologjike
  • Analiza Hormonale
  • Sindroma e Ovarit Polikistik
  • Çrregullime Hormonale
  • Trajtim për Sindromën Urogenitale të Menopauzës
  • Rehabilitimi pas Lindjes
  • Inkontinenca Urinare
  • Thatësi Vaginale, Atrofi Vulvovaginale dhe Infeksione të përsëritura

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.