Hematologjia përfshin trajtimin e sëmundjeve të gjakut si anemia nga mungesa e hekurit, hemophilia, leukemia, limfomat, anemia drepanocitare, etj. Hematologjia është specialiteti përgjegjës për diagnozën dhe menaxhimin e një game të gjërë të sëmundjeve beninje dhe malinje të qelizave të kuqe, të qelizave të bardha, trombociteve dhe të sistemit të koagulimit te të rriturit dhe fëmijët Sëmundjet që trajtohen nga hematologu mund të varijojnë nga anemia e thjeshtë e deri te sëmundjet jetëkërcënuese si leucemia, limfoma apo mieloma që kërkojnë trajtim me kimioterapi.

Hematologu nuk fokusohet vetëm ne diagnozën, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të gjakut, por gjithashtu në sistemin imunologjik, hemostatik (koagulimin e gjakut) dhe sistemin vaskular.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht